WordPress Hosting

Hjælp til valg af WordPress hosting

Markedet for WordPress hosting er kendetegnet ved, at der er rigtig mange udbydere, både i Danmark og i udlandet. Samtidig kan det kan være svært at gennemskue produkterne og dermed at træffe et valg.

Gør det selv eller managed hosting

Der findes en del lavpris webhoteller hvor man primært er overladt til sig selv, og hvor der er rigtig mange kunder på hver server. Og så findes der i den anden ende af spektret;  managed proffesionel hosting, som er til større sites og virksomheder. Her kan du i højere grad trække på en række services og support for at få sitet til at køre bedst muligt.

WordPress hosting og hastighed

Hastighed er en vigtig faktor når du skal vælge, da det stor betydning for Google SEO. Et hurtigt site giver bedre placeringer i Google men også indirekte lavere priser på Google Ads og Facebook Ads. Ligeså vigtig er brugeroplevelsen, både for de besøgende og for de medarbejdere og konsulenter der arbejder med sitet.

Shared hosting eller egen server

Shared hosting betyder at flere kunder deler den samme fysiske eller virtuelle server. Det er typisk billigere end egen server hvor du til enhver tid har garanteret computerkraft til rådighed. For størrere virksomheder giver det stor mening at have sin egen server. Dels vor at minimere risikoen for at andre kan påvirke dit sites performance, men også hvis du særlig krav til dit site og kan have brug for at installere noget særligt på serveren.

Support

Det er vigtigt at overveje hvilken grad af support er nødvendig, både i forhold til egne kompetencer og din betalingsvillighed.  Det giver mening at betale lidt ekstra for at kunne ringe og få hjælp, når sitet virkelig er i problemer. Og det giver mening at kunne få hjælp på Dansk.

Ændring af PHP version

Det er vigtigt at have en host hvor du kan ændre PHP version på de enkelte sites du kører og ikke kun på hele serveren. Dette tekniske tiltag er rigtig brugbart ift. fejlfinding og også ift. at sikre bedst mulig performance, da de nyere PHP versioner er hurtigere end de gamle, så kan sitet klare det bør du altid have den nyeste.

Webtree anbefaler hosting hos Skywalkr

Hos Webtree kører alle vores kunders sites hos Skywalk. Det opfylder alle de krav vi mener er vigtige for at hoste et WordPress site så hurtigt som muligt, og få den support som er nødvendig.  Prisene starter fra 99 DKK om måneden, og produkterne henvender sig rigtig godt til bureauer og freelancere som ikke ønsker at tilbyde hosting helt selv, men ønsker en stærk samarbjedsparnter med hurtig og kompentence support på dansk.

WordPress-hosting
skywalkr-hosting