Wordpress skabeloner – Valg af WordPress skabelon.

Hvordan vælger du den rigtig wordpress skabelon til dit projekt. ?

Der findes ekstremt mange WordPress skabeloner / temaer så det kan i sig selv gøre det svært at vælge. Eksempelvis på siden Themeforest som er en markedsplads for WordPress skabeloner er der mere end 11.000 forskellige til salg.

I denne artikel vil vi nævne nogle af de parametre som vi, efter at have bygge hundredevis  af WordPress sites, mener er de vigtigste.

WordPress skabelonens udseende betyder ikke alt

Mange vælger skabelonen udfra udseende som det primære kriterie, Det vil sige man man finder en skabelon som nognelunde ligner det man gerne vil have også vælger den alene på den baggrund. Men her kan det let gå galt er hvis det valgte skabelonen ikke er så nem at arbejde med eller har andre fejl og mangler.

Gratis er ikke nødvendig det billigste

De er overvældende mange gratis skabeloner , men du bør overveje at vælge en der koster penge. Fordi de koster højest 6o USD svarnede til 400 kr. og det er billigt når man  tænker på hvor gennemarbejdet og høj kvalitets produkt man får. Tænkt også på din tid, du skal ikke spare mange timer før det de penge har tjent sige hjem.

Vælg en fleksiblitet skabelon

Det er meget anbefalelseværdig at have et tema med stor fleksibilitet så du let kan bygge næsten hvad som helst. Det er med til at fremtidsikre dit site og i det hele taget gøre det nemmere at bygge sitet til at starte med.

Kvalitet

Idag er det et krav at sitet skal fremstå godt på computere, mobiler og tablets, og i alle de browsere der er på markedet i flere versioner. Det stiller høje krav tl kodekvaliteten på især stylingen af skabelonen, og der der her de betalte temaer trækker fra de gratis.

Behøver du starte helt fra bunden ?

Overvej når du skal bygge et site om skabelonen kommer med en række prædefinerede templates for forskellige brancher. Hvis du eksempelvis skal bygge et site for en restaurant så har du mulighed for at loade en tempalte ind for en restaurant, med booking, menukort og find vej funktioner.

Enfold er vores favorit

Hos Webtree bygger vi de fleste website på temaet Enfold, men det kunne også godt have været Avada eller Divi. Fælles for disse er er at de er den absolutte top over de mest solgte WordPress skabeoner i verden Det har den store fordel at skabelonen er blevet til en seriøs virksomhed for de som har udviklet det. Og der er et stort fokus og hele teams af dedikerede medarbejdere til at supportere og udvikle skabeloen, samt at sikre at det hele er så fejlfrit som muligt.